En naturlig upplevelse

I en vacker orörd natur kan man njuta av tystnaden och lugnet. Missmyra har stora grönområden för aktiviteter, egen badplats med långgrund sandstrand, grillplats vid stranden, vedeldad bastu, båtar och kanoter med möjlighet till fiske och under sensommaren kan man ägna sig åt svampplockning eller varför inte fiska kräftor.

Missmyra är anpassat och lämpar sig utmärkt för personer och grupper med funktionsnedsättningar. Missmyra har asfalterade gångvägar runt området och vid sjön. Ramper finns vid entréer, de flesta WC/duschar är anpassade. Här kan man boka för mindre och större grupper för att njuta av sommaren. Vi erbjuder logi i enkel- eller dubbelrum för 55 personer, de flesta med WC/dusch i korridoren.

Tv-rum och grupprum finns på olika ställen inom anläggningen, ett antal cyklar, spel, bollar etc. finns att låna

Gruppbostäder och dagliga verksamheter kan hyra rum med självhushåll eller äta vår gedigna husmanskost tillagad av vår egen kock. Vårt mål är att tillaga mat med så mycket närproducerade produkter som möjligt.

För större samlingar finns konferensrum med hörselslinga.

Missmyra drivs av Missmyra Risten resurscenter som är en stiftelse som arbetar för att personer med funktionsnedsättningar ska ha möjlighet att komma ut i naturen och kunna njuta av den frid och avkoppling detta ger.

Hjärtligt välkomna!